Impressum

Pravno obvestilo spletne strani

Lastnik spletnega mesta in domene www.oglasni-prostor.si je Tara bts d.o.o (v nadaljevanju Oglasni Prostor). Oglasni Prostor je objavil to spletno stran za obiskovalce strani za namene informiranja in komunikacije s podjetjem. Oglasni Prostor si prizadeva za točnost in ažurnost podatkov, objavljenih na spletni strani oglasni-prostor.si, za možne napake ne odgovarjamo.

 

Podatki na spletnem mestu so zgolj informativne narave in nimajo pravnih posledic, razen kadar je to izrecno navedeno. Enako velja tudi za objavljen slikovni in video material, ki je simbolične narave in služi zgolj lažji predstavi navedenih vsebin na tej spletni strani. Oglase ter ves slikovni material kateri nam je bil posredovan, je last tistih lastnikov, in ne Oglasnega Prostora.

 

Oglasni Prostor v nobenem primeru ne odgovarja komurkoli za kakršnokoli škodo, ki bi izhajala iz obstoja, dostopa, uporabe in/ali nezmožnosti uporabe te spletne strani in/ali informacij na spletni strani. Enako velja tudi za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti objavljenih vsebin na tej spletni strani.

 

Oglasni Prostor si pridržuje pravico, da vsebino te spletne strani kadarkoli, na kakršenkoli način in ne glede na razlog spremeni brez vnaprejšnjega opozorila. Za kakršnekoli posledice tovrstnih sprememb Oglasni Prostor ne prevzema odgovornosti.

 

Oglasni Prostor zagotavlja, da v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP) po svojih najboljših močeh varuje osebne podatke uporabnikov te spletne strani. S posredovanjem svojih podatkov se strinjate in dovoljujete Oglasniemu Prostoru uporabo osebnih podatkov za namen obveščanja, trženja in komuniciranja. Preberi več na strani o Zasebnosti

Nekatere naše slike so simbolične. Cene so informativne, pridržujemo si pravico do spremembo cen, za napake ne odgovarjamo.