Oglasi

TISKANI OGLASI
ČASOPISNI OGLASI IN OGLASI V REVIJAH

Učinkovito oglaševanje v tiskanih medijih je nepogrešljivo.

Tudi v današnjem času spletnega trženja si podjetja ne morejo privoščiti, da bi prezrla pomen in pomembnost tiskanih oglasov. Oglasi v revijah in časopisih so še vedno eden od najboljših načinov za doseganje potencialnih strank. Tiskan oglas lahko prepriča bralca k nakupu izdelka ali naročilu storitve. Učinkovit oglas tudi pomaga izoblikovati močno celostno podobo podjetja.

Namen vsakega oglasa je povečati bazo kupcev oz. strank. Toda še bolj pomembno: pozitivna podoba, ki si jo bralec ustvari o podjetju, izdelku ali blagovni znamki na podlagi videnega oglasa, je tisto pravo izplačilo za dobro oblikovan tiskan oglas.

Učinkovito oglaševanje v tiskanih medijih deluje na čustveni ravni bralca, zato uporabljamo različne elemente oblikovanja, postavitve, oblike in vsebine v zasnovani predlogi tiskanega oglasa, tako da ta pritegne zanimanje bralcev in sproži željen (čustven) odziv.
Z oglaševanjem v tiskanih medijih dobite veliko izpostavljenost specifični ciljni skupini.
Oglaševanje v vsebinsko usmerjenih revijah in časopisih, namenjeni specifičnim interesom bralcev, omogočajo, da se lahko povežete s potencialnimi strankami preko revije.
Kljub temu, da to pomeni večji vložek za podjetja, rezultati ta vložek vsekakor opravičijo. Idealni čas za reklamo je … vedno. V današnjem času se vse več podjetij odloča za reklamo v tiskanih medijih, saj odkrivajo odlične rezultate, ki jih takšno reklamiranje prinaša.
Tiskane reklamne akcije se uporabljajo za t.i »lead generation«, torej za pridobivanje kontaktov potencialnih strank, za pospeševanje nakupov, negovanje stika z obstoječimi strankami, za negovanje odnosa s poslovnimi partnerji, …

Naroči oglas